torstai 13. lokakuuta 2016

Viikko ja neljä päivää

Kuten otsikosta näkyy nyt on yhdeksän päivää töitä takana. Majapaikkani nettiyhteydessä on ollut ongelmia, joten siksi on jäänyt kirjoittelu väliin. Töissä ei saa käyttää nettiä omiin asioihin. Eipä tässä sinänsä ole erikoisia tapahtumiakaan ollut.

Hyvin olen päässyt perille talon tavoista tässä vaiheessa. Selkeät päivärutiinit ovat olemassa. Ulkoilua on pari kertaa päivässä, vapaata ja/tai ohjattua pari kertaa päivässä, lepohetki ruokailun jälkeen sekä pari välipalaa. Maanantaisin kokoontuu koko esikoulu laulamaan yhdessä. Tiistaisin ja keskiviikkoisin on retkipäivä. Eilen vanhimmat lapset pääsivät käymään Suomi-instituutissa bussilla, ja tiistaina vähän nuoremmat kävivät läheisessä leikkipuistossa.

Tänään oli valokuvaus. Kuvaaja oli hyvä. Hän sai ujommatkin lapset nauramaan iloisesti kuvissa. Lapset olivat pukeutuneet hienosti. Itsekin pääsin ryhmäkuvaan sekä yksilökuvaan.

Omalta kannalta yllättävänkin mukavasti olen heti alusta asti saanut vastuuta töissä, koska olen jo nyt viitenä päivänä korvannut sairastuneen työntekijän.

Viikonloppuna ihmettelin kävellessäni kaupungilla useiden kukkakauppojen aukioloa vielä kello 20 jälkeen. Ilmeisesti sille on tilaus, koska niissä oli myös asiakkaita.

Perjantai vielä töitä ja sitten kohti viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti